Fletna Štacunca je nastala v letu 2013, ko sta se združila ideja Ljubljančake in pridne roke fletnega gorenjca.

Kar nekaj časa sem imela, da nekaj iskreno napišem o nas, Fletni Štacunci. Kot, da bi nas bilo res veliko. Smo čisto malo družinsko podjetje, ki ponuja izdelke vseh vrst. Ampak kar je res pomembno je, da naši izdelki spodbujajo kreativnost, ustvarjalnost in neskončne ideje tudi vsem vam. Predvsem pa da ste nad njimi navdušeni in da se z veseljem vračate k nam.

V samem začetku Fletne Štacunce smo idejno začeli z lesenimi črkami, lesenimi izdelki. A kmalu po tem, so se nam pridružili prvi izdelki iz blaga. Copatki za otroke, baggy hlače, kape in šali so kmalu kopičili zbirko fletnih izdelkov. Preprosto želela sem ustvarjati in širiti svoje ideje.

Fletna Štacunca s Fletno Sanjo na čelu, je ljubiteljica mode, vsega lepega in tako inspiracije srka na vsakem koraku. Vedno prisluhne željam vsake stranke in poskuša uresničiti želje vsem malim in tudi tistim velikim. Poskuša se izogibati veliki proizvodnji, Fletna Štacunca vse bolj gleda v svojo smer in se izogiba hrupu širnega sveta.

Navdušena nad tem, da lahko otroke obuje in obleče vse od glave do peta jo iz dneva v dan navdušuje in ji daje navdih.

Zavedamo se, da je konkurenca velika. Ampak naše mnenje je, da ustvarjanje s srcem, poštenostjo in pridno roko vedno obrodi sadove, hkrati pa najde mesto prav za vse.

FLETNI NASTOPAJOČI

Nataša Sanja Kikel, v Fletni Štacunci mikser za vse.

Andraž Kikel, mojster soustvarjalec za lesene izdelke

Vesna Podlipec, krojač, kritik, soustvarjalec vseh fletnih copatkov